Jak uzyskać pomoc

Podejrzewasz u siebie problemy ze słuchem? Stwierdzono u Ciebie niedosłuch? Potrzebujesz wsparcia w leczeniu lub profilaktyce? Możemy Ci pomóc.

Skontaktuj się z nami, wypełniając formularz na stronie albo pisząc na adres Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. lub też dzwoniąc na infolinię: 800 889 400.

Pracujemy od poniedziałku do piątku w godzinach: 9:00 - 16:00.
Na wszystkie zapytania odpowiadamy najszybciej jak to możliwe.

Niedosłuch nie musi być problemem. Mimo ubytku słuchu nadal możesz w pełni uczestniczyć w codzienności prowadząc aktywne i satysfakcjonujące życie z pożytkiem dla siebie, swoich najbliższych i społeczeństwa.

Przykładem na to jest Janek Piotrowski, student UW. W wywiadzie opowiada o swoich problemach z ubytkiem słuchu, pierwszych, niepokojących objawach i o tym, co przekonało go do skorzystania z pomocy. Jak radzi sobie dzisiaj w życiu prywatnym, na uczelni i w pracy? W jaki sposób oswoił swój niedosłuch? Zapraszamy do obejrzenia tego inspirującego wywiadu.